Thuis

Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd.

Van goede kwaliteit esd het blad van pvc voor verkoop
Van goede kwaliteit esd het blad van pvc voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd.

1 2 3
Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd. Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd. Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd.
fulang otpics

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Fulang
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Is Optisch Materieel Co. van Suzhoufulang, Ltd (FULANG-Optica) de beroeps die optische materialenleverancier die in Azië leiden zich in die verkoop, onderzoek en ontwikkeling specialiseren, productie en dienst, in wujiang industrieel district wordt de gevestigd, Suzhou China.

OPTISCHE FULANG voorziet klanten van gekwalificeerd product en volledig-rond de dienst in polycarbonaat stevig blad, acrylblad, antistatisch blad, hard deklaagblad, anti-glare deklaagblad, anti-vingerafdrukblad, schurings bestand blad. Zij worden nu gebruikt in een brede waaier van de industrieën, huistoestel, communicatie materiaal, industriële workshops enz.

Om de unieke behoeften van de verschillende industrieën aan te passen, kunnen wij cliënten van aangepaste bladen voorzien. om de kwaliteit te waarborgen, controleren wij strikt elke productiestap .and met de ervaringen van vele jaren, OPTISCHE in binnen- en buitenland verzamelt FULANG nu opmerkelijke talenten op het gebied van polycarbonaatblad, acrylblad.

OPTISCHE FULANG is geëngageerd aan de bedrijfsfilosofie van „het nastreven van voortreffelijkheid en het realiseren van win-win samenwerking“ om onze klanten van de meest bevredigende technische ondersteuning en attente dienst te voorzien. Wij zullen pogen om een breed ontwikkelingsplatform te verstrekken voor werknemers, en een diepgaande samenwerking op lange termijn met onze leveringsketen partners te handhaven.

In de toekomst, OPTISCHE zal FULANG blijven gestadig vorderen, aanhangend de het werk stijl van „besluit om taak te voltooien; geen verontschuldiging“ en leidt tot een rooskleurige toekomst in optische materialen.

Meer over ons

1 de belangrijkste zaken: Antistatisch Polycarbonaat, Acrylblad, antistatisch pvc-blad, schuringsweerstand, antistatisch blad, hard deklaagblad, anti-glare deklaagblad, antivingerafdrukblad, antimistblad, antikrasblad.

2 het bladmateriaal wordt hoofdzakelijk ingevoerd: GE, Simplex, Kuraray, Bayer, Beleefd, en Mitsubishi

3 de ervaring van zeven jaar in fabrieksproductie.

4 professionele technici met de ervaring van vele jaren, geavanceerde & efficiënte materiaal

 

Contactgegevens
Suzhou Fulang Optical Materials Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lancy

Tel.: 86-187-62894176

Fax: 86-512-63331789

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)